Tatilin Yanı Sıra Eğlenceleri İle Meşhur Bodrum

Deniz, Kum, Güneşin Yanında Gece Eğlenceleri ile Dikkat Çeken Bodrumda Seyahat

Tatil denince ilk akla gelen turizm cenneti olarak ilan edilen Bodrum, yıl içerisinde çok sayıda yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmaktadır. Türkiyenin doğal güzellikleri içerisinde denizin, güneşin ve doğanın iç içe harmanlanarak kesiştiği nokta olan Bodrum, misafirlerine hem tatil hem eğlence imkanları bakımından önemli turizm merkezleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Sizlere bu yazımızda Bodrum da tatilin tadını çıkarırken gece eğlencelerine katılarak vakit geçirebileceğiniz yerlerden bahsedeceğiz.

bodrum1

Bodrumun bu denli meşhur olması ve ilgi görmesinde masmavi denizi, Bodrum kalesi ve sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlencesi gelmektedir. Güneşin batmasıyla birlikte gece kulüpleri ve kafelerden yükselen müzik sesleri ve denizi aydınlatan ışıkları ile ziyaretçilerini beklemektedir. Gündüz farklı aktivitelerin yer aldığı Bodrum da akşam martıların uykuya çekildiği ve sandalların kıyıya yanaşmasıyla gece hayatının başladığı görülmektedir.

bodrum2

Bodrumu tatil için tercih eden misafirler akşam yemeklerini Bodrum Kalesi etrafında yer alan restoranda deniz manzarası eşliğinde alabilecekleri gibi aperatif yiyeceklerde bulunan büfeleri tercih edebilirler. Burada Bodrum sahil manzarasına sahip gece kulüplerini tercih edebileceğiniz gibi restoranların hizmet verdiği canlı müzik eşliğinde de tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin ve müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Sizlere Bodrumda eğlenebileceğiniz gece eğlence mekanlarından bir kaçı hakkında bilgi verebiliriz.

bodrum4

Bodrumda dikkatimizi çeken mekanlar arasında Karpuz adı verilen gece eğlence mekanını görmenizi tavsiye ederiz. Burada yapılan müzikler daha genç insanların sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilecekleri ve müzikleri ile coşturduğu atmosfere sahiptir. Misafirlerin aperatif yiyecekler alabileceği mekanda farklı içecek seçenekleri ile de eğlencenin tadını çıkarabilirler. Bodrumun merkezinde yer almasından dolayı da tercih edilen bu mekan da günü sonlandırarak tatilinizi farklı bir boyuta da geçirebileceksiniz.

bodrum4https://www.otelfiyat.com/media/blog/blog_icerik/43037bodrum4.jpg

 

Yine merkezi konumuyla dikkat çeken diğer bir mekan ise Kule Rock Bar dikkatleri çekmektedir. Rock severlerin tercih edebilecekleri bu mekanda farklı müzikler ve danslar ile misafirlerine eğlence imkanı sunmaktadır. Hem rock hem de diğer müzik gruplarının yer aldığı Körfez Bar da hem eğlenebilir hem de yiyecekleri ile Egenin meşhur lezzetlerini tadabilirsiniz. Burada kaliteli şarkıların ve eğlence severlerin buluştuğu mekan olarak bilinmektedir.

bodrum5

Etiketler
Online Rezervasyon