Tatilin Gözbebeği Kemer

Mavi ile Yeşilin Hayat Bulduğu Kent

Cennet ülkemizde gidilebilecek o kadar güzel tatil yerleri var ki bunlardan bir tanesi de Kemer. Kemer ismini sadece ülkemiz insanı değil yabancı ülkelerin insanları bile ismini duyunca yüzünde bir tebessüm oluşur. Kemer Akdeniz'in tüm güzelliğini içinde barındıran ender tatil bölgelerinden birisidir. 

eşsiz manzara

Kemer, Batı Torosların eteklerinde mavi ile yeşilin bir arada olduğu şirin bir tatil beldesidir. Tertemiz koyları, muhteşem dağ havası ile ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatan Kemer'e mutlaka gitmenizi öneririm. Kemer'de birbirinden güzel plajlarda güneşin ve kumun tadını çıkarabilirsiniz. Beldibi, Göynük, Olimpos ve Çıralı gibi güzel beldelerde mutlaka denize girmelisiniz. Aynı zamanda plajlarda su sporları yapabilirsiniz. Kemer, size sadece deniz ve plajı sunmakla kalmayıp gününüzün her saatinde aktivitelerle eğlenme olanağı da sunuyor. Su kayağı, jet-ski, parasailing su sporlarını deneyebilirsiniz. 


koy

Kemer'de irili ufaklı birçok koy bulunmaktadır. Bu sebeple Kemer koyları tekne turu için birebir. Tekne turu sayesinde koyları ayrıntılı bir şekilde gezebilirsiniz. Tekne turu yaparken öğle yemeği dahil turları tercih ederseniz sizin açınızdan daha ekonomik olur. Antalya genel anlamda sadece deniz kum güneş değil aynı zamanda tarihi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan dünyadaki nadir şehirlerdendir. Kemer'de bulunan Phalesis Antik Kenti görülmeye değer tarihi kalıntılardandır. Kemre'e 16 km mesafede bulunan antik kent Olimpos Milli Parkı'nın içinde bulunuyor.

beldibi

Kemer eğlenmek isteyenler için de çok önemli disko ve barlarıyla unutulmaz geceler yaşayabilirisiniz. Kemer gece uyumayan bir belde. Sabaha kadar açık restoran, alışveriş merkezleri ve hediyelik eşya dükkanlarıyla ziyaretçilerine 24 saat günü yaşama imkanı sunuyor. Crystal Nirvana Lagoon Villas, Amara Prestige, Amara Dolce Vita Hotel, Amara Club Marine Nature, Alkoçlar Exclusive, Limak Limra Park Otel önde gelen otellerden sadece bazılarıdır. Tatilinizi konforlu Kemer otellerinde konaklayarak geçirebilirsiniz. 

phaselis

Kemer Torosların eteklerinde bulunduğu için temiz havası ile ünlüdür. Doğayla baş başa kalmak isteyenler burada yürüyüş yapabilir, doğanın kokusunu içine çekebilirsiniz. Jeep safarinin en iyi adreslerinden olan Kemer sürekli organizasyonlarla gündeme gelmektedir. Siz de bütün bu güzel aktivitelerden yararlanmak ve güzel bir tatil geçirmek istiyorsanız Kemer otellerinden yerini ayırtın.

Etiketler
Online Rezervasyon