Anneler Günü Yapılacak Aktiviteler

Bu Anneler Gününüz Farklı Olsun

Annelerimiz en değerli varlıklarımızdır hiç şüphe yok. Annelerimizi mutlu etmek yada hatırlamak için özel bir güne ihtiyaç yoktur aslında. Bütün yıl boyunca onları mutlu etmek bizim görevimizdir. Ama anneler gününde özel birşeyler yapmak onları biraz daha fazla mutlu olduğunu görmek bizi de mutlu edecektir. Şu an birçoğumuz hediyelerimizi hazırladık bekliyoruz. 

abant

Anneler Günü mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan bir gündür. Bu özel günde annelerimize hediye edebileceğimiz birşeyler bulmak oldukça kolaydır. Çünkü anneler alınan hiçbir hediyeye kötü demezler. Ama bu anneler gününde onlara farklı bir hediye sunabilirsiniz. Anneler yıllarca bizim için kendi standartlarından vazgeçtiler. Çocukların mutluluğu herşeyin önüne geçti onlar için. Bu sebeple onları bu anneler gününü biraz daha farklı geçirmeleri için bir tatil ayarlayabilirsiniz. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde tatil için uygun yerler var. Mesela annenizi doğal güzelliği olan, Abant yada Yedigöller çevresine götürebilirsiniz. Yine bu mevsimde revaşta olan termal tesislerden rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ege ve akdeniz bölgesinde şu aralar havalar oldukça güzel, bu yüzden onlara deniz kenarında bir otelde tatil imkanı sunabilirsiniz. 

brunch

Farklı yerler görmek annelerimizin de hakkı. Onları daha önce hiç görmedikleri yerlere götürmek güzel bir hediye olacaktır. Anneler Günü mayıs ayının ikinci haftası olduğu için havalar gayet güzel, isterseniz Ege ve akdeniz bölgesi isterseniz iç bölgelerdeki turizm destinasyonlarını ziyaret edebilirsiniz. Birçok otel anneler gününe özel aktiviteler sağlamakta. Canlı müzik, brunch, özel animasyonlar ve benzeri aktiviteler. 

plaj

Anneler gününün pazar günü olması sebebiyle cuma günü girişli pazartesi günü çıkışlı 3 gece 4 gün şeklinde paket tatiller mevcut. Hatta ulaşım dahil paketler de sizler için daha uygun tatil imkanı sunmaktadır. Bu özel günde annelerimizi biraz olsun sevindirmek onların en doğal hakkıdır. Bu özel günde aile bireylerinin hep bir arada olması da annelerimizin mutluluğunu kat kat arttıracaktır. Çünkü anneler ailenin hep bir arada olmasını isterler. Ailecek gidebileceğiniz birçok otel mevcut. Canlı müzik yapan tesisleri tercih ederseniz eğlenceli bir anneler günü geçirebilirsiniz. Annelerimiz uzakta ise mutlaka onları aramalıyız. Onları bu özel günde ziyaret etmek en güzel hediye olacaktır.

Etiketler
Online Rezervasyon