Sakin Bir Yaz Tatili İçin 5 Öneri

Yaz Aylarının Yaklaştığı Şu Günlerde Gidebileceğiniz Sakin Koylar

Yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde sizlere tavsiye edebileceğimiz yaz tatilini geçirebileceğiniz plajlar hakkında bilgi vermek isteriz. Özellikle tatilcilerin tatil yaparken sessiz sakin huzurlu bir ortam bulabileceği Yedi Adalar bölgesinde kafa dinleyebilirsiniz. Muğla da yer alan Yedi Adalar su sporları yapabileceğiniz sakin bir ortamda denize girebileceğiniz güzel bir plaja sahiptir. Adalarda konaklama imkanı çok fazla olmasa da Marmaris ve civarında konaklama yaparak Yedi Adalarda vakit geçirebilirsiniz.

koy1

Gökova körfezi sınırları içerisinde yer alan Sedir Adası Muğla nın önemli turizm merkezleri arasında yer almaktadır. Özellikle temiz havası ve yapılaşmamış ortamı ile tatilcilerine saklı cennet havasında vakit geçirme imkanı sunmaktadır. Tarihi yapı olarak da önemli bir konuma sahip olan Sedir adası tatilcilere farklı konseptte konaklama imkanı sunmaktadır. Eğer halen tatil arayışı içerisindeyseniz. Sedir adası ve çevresini tercih edebilirsiniz. 

koy2

Yıldız koy denizin sadeliği ve dinğinliğiyle bilinen ortamı eşliğinde tatilcilerini ağırlamaktadır. Huzur dolu ortamı ve tertemiz koylara sahip olan Yıldız koyu Çanakkale Gökçe ada da yer almaktadır. Yıldız Koy da yer alan Kamp alanları ve yazlık evleri ile görsel bir şölen havasında yer alan Yıldız koyu bir tatilde bulabileceğiniz tüm özelliklere sahiptir. Bu yaz Çanakkale bölgesinde tatil planınız varsa kesinlikle Yıldız Koyunu ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

koy3

Doğanın en güzel özelliklerine sahip olan Koru Sahili Doğal Havuzlar Koyu, Antalya Gazipaşa ilçesinde yer almaktadır. Özellikle burada yer alan doğal havuzlar başka hiçbir yerde bulamayacağınız özelliklere sahiptir. Koru sahilinde yer alan doğal havuzlar kayaların oluşturduğu doğal görüntüsüyle dikkat çekmektedir. Bu jeolojik olay dünyada eşine az rastlanan özelliklere sahiptir. Burada yapacağınız ziyaretlerde Koru Sahili Doğal Havuzların yanı sıra Alanya ve civarında gezebileceğiniz çok sayıda destinasyon merkezi yer almaktadır.

koy4

Son olarak sizlere tatil planı yaparken dikkate almanız gereken yerler arasında Faralya Koyundan bahsedeceğiz. Özellikle sakin huzurlu bir atmosferde tatil yapmak isterseniz Faralya Koyu da sizlere hitap edebilir. Burası özellikle durgun suları ve falezler eşliğinde eşsiz görüntüsü ile dikkat çekmektedir. Fethiye sınırları içerisinde yer alan Faralya koyu, konaklama yapabileceğiniz butik oteller ve pansiyonlara sahiptir.

koy5

Etiketler
Online Rezervasyon