Doğanın İçerisinde Saklı Cennet Kurşunlu Şelalesi

Kurşunlu Şelalesi Antalyanın farklı yönlerini gün yüzüne çıkarmaktadır

Yaptığımız seyahatlerde sizlerle paylaşımlarımızı gerçekleştirerek Türkiyenin önemli tarihi ve doğal güzelliklerini sizlere tanıtıyoruz. Türkiyenin dört bir köşesinde tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde deniz,kum ve güneş üçlüsünün bulunduğu bir çok noktadan sizlere paylaşımlarda bulunuyoruz. Bu yazımızda Antalyanın turistik yerleri arasında önemli bir konuma sahip olan Kurşunlu Şelalesinden bahsedeceğiz. Dilerseniz hiç vakit kaybetmeden Kurşunlu Şelalesi gezimizden izlenimlerimizi paylaşalım.

kur1

Türkiye ve özellikle Antalya için büyük bir öneme sahip olan Kurşunlu Şelalesi hem yerli turistin hem yabancı turistin uğrak yerleri arasındadır. Yıl içerisinde binlerce turist Kurşunlu şelalesini ziyaret ederek bu doğal güzelliği yerinde görme imkanına sahip oluyorlar. Doğanın insanlara sunduğu önemli bir görüntüye sahip olan Kurşunlu Şelaleleri bol oksijen dolu ortamı ve huzur veren görüntüsü ile bu denli yoğunluğunun ne kadar da önemli olduğunu göstermektedir.

kur2

Kurşunlu Şelalesi Aksu ilçesinde Antalya Isparta karayolunun 24. Kilometresinden devam ederek 7 km lik patika yol eşliğinde ulaşım yapabileceğiniz konumda yer almaktadır. Biz bu noktaya kendi aracımızla ulaşımı sağlıyoruz. Özellikle ulaşım konusunda rahat bir güzergahta olduğunu belirtmek isteriz. Ulaşım sırasında yol üzerinde köy ürünlerinin satış yapıldığı küçük satış yerlerinden doğal ürünlerden satın alarak yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

kur3

Doğanın tüm imkanlarını önünüze seren Kurşunlu Şelalesi park alanı içerisinde çok sayıda hediyelik eşya satan dükkanlar, piknik alanları ve dinlenme yerleri bulunmaktadır. Kurşunlu Şelalesi içerisinde yer alan yürüyüş yolu boyunca hem Şelale hakkında bilgi sahibi olurken hem de doğanın tüm imkanlarından yararlanabileceksiniz. Biz bu gezimizde çok keyif alarak günümüzü tamamlıyoruz.

kur4

Genellikle yaptığımız gezilerde sizlere tarihi ve doğal güzellikler hakkında izlenimlerimizden bahsediyoruz. Kurşunlu Şelalesi de en çok keyif aldığımız doğal güzellikler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Sizlere Kurşunlu Şelalesi hakkında deneyimlerimizi ve burada yapabileceğiniz aktivitelerden bahsettik. Umarım kısa sürede bu bölgeye gelerek bu doğal güzelliği yerinde görebilirsiniz. Doğanın her köşesi farklı bir aktivite olarak nitelendirdiğimizde Kurşunlu Şelalesi hem doğal görüntüsü ile hem de bol oksijenli ortamı ile dikkat çekmektedir.

kur5

Etiketler
Online Rezervasyon