İslami Şartlara Uygun Hizmet Sunan Oteller

Muhafazakar şartlarda konforlu tatilin anahtarı...

Tatil sezonu yaklaştıkça nerede nasıl tatil yapabiliriz şeklinde araştırmalar yaparak, farklı alternatifleri de göz önünde bulundurarak, beklentilerimize yönelik otel arayışına gireriz. Özellikle muhafazakar hassasiyete sahip olanlar için nerede konaklanacağı en büyük etkendir. Son zamanlarda hassasiyetlerin dikkate alındığı farklı konseptler sunan tesislerde tatil yapmak artık daha kolay. Günümüzde bu otellere kısaca islami oteller diyebiliriz. 

tesettr

Oldukça popüler olan alternatif turizmin bir parçası olarak karşımıza çıkan islami otellerin sayısı, her geçen yıl biraz daha artış gösteriyor. Hayal ettiğiniz bölgede tatil yapmak artık mümkün. Hemen her bölgede karşımıza çıkan bu oteller, bay ve bayan ayrı birimleri ve alkolsüz olma özellikleri ile popüleritesini koruyor. Muhafazakar kesimden aynı tarzda insanlarla birlikte yapmak, turistik otellerde karşılaştığınız problemleri de ortadan kaldıracaktır. 

plaj

İslami oteller özellikle bayan misafirler için konforlu hizmet sağlıyor. Plajların ve havuzların ayrı olarak kullanıldığı bu tesislerde, bayanlar diledikleri gibi güneşlenip, deniz ve havuza girebilirler. Kıyafet sorunun ortadan kalkması ile daha özgür tatil yapabiliyorlar. Üstelik sadece havuz ve deniz kısmı değil; hamam, sauna, Spa merkezi, dinlenme alanları ve mescitler ile de alternatif sunuyorlar. 

hvz

Yeme içme konseptinde de islami koşulların uygulandığı bu tesislerde, öncelikle alkollü içecek servisi yapılmıyor. Otellerin hepsi de helal sertifikalı gıdalar ile helal pişirme usullerine yer vererek, konuklara hizmet sağlıyor. Bu sayede dinimizce yasaklanan yiyecek ve içeceklerin, yemeklere karıştırılmadığından emin olabilirsiniz. Üstelik bayan misafirlerimize özel ayrılan alanlarda da gün boyu yiyecek içecek servisi yapıldığından, konforunuzdan ödün vermeden, aynı alanda servislerden faydalanabiliyorsunuz. 

Tesettür anlayışının hakim olduğu bu otellerimizin bazıları, ailesinden ayrılmadan vakit geçirmek isteyen konuklar için, ayrı havuz ve plajın yanı sıra karma birimler ile de hizmet sunuyor. Böylece sevdikleriniz ile tatilin tadını çıkarabiliyorsunuz. Unutulmaması gereken kriter ise karma kullanılan birimlerde bayan misafirler için kıyafet kıstasının olduğu. Eğlence kısmı ise yine islami şartlara uygun olarak düzenlendiğini de belirtmekte fayda var. 

kum

İslami oteller, personel bakımından da diğer tesislerden ayrılıyor. Bayanlar kısmında sadece bayan personel görev alabiliyor. Özel hizmet ve maliyetlerin yüksek olduğu bu otellerin fiyatlarının yüksek olması kaçınılmaz elbette. O yüzden erken rezervasyon dönemlerini takip ederek, indirimli fiyatlardan rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ayrıca çeşitli kampanyalar yapan bu otelleri online olarak takip ederek, sundukları fırsatları değerlendirebilirsiniz. 

Etiketler
Online Rezervasyon