Giriş - Çıkış Tarihi
Misafir Sayısı








Bu hattan sadece rezervasyon işlemleri yapılabilmektedir. Çağrı Merkezimiz Hafta İçi: 08:30 - 23:00, Hafta Sonu: 08:30 - 23:00 saatleri arası hizmet vermektedir.
Hoşnudiye Mahallesi, Safiyet Sk. No:55, Tepebaşı/Eskişehir
Tesis, Porsuk Nehri kıyısına 200 metre, yapay Kent Park plajına 4 km uzaklıktadır. Adalar'dan yaklaşık 950 metre uzaklıktadır. Eskişehir otogara 6 km mesafededir.
9.4
Yorum
Restoran/Yemekler
Temizlik
Konum/Çevre
Restorant
Odalar
Fiyat/Kalite
Eralp Ulus
25 Şubat 2025
Yakın ilgi ve alaka ile hijyen
SUDE NAZ ARSLAN
25 Ocak 2025
Çalışanların güler yüzlü oluşu ve her konuyla özverili olarak ilgilenilmesi
Asansörün en acilinden yapılması..
EMİN ÇALKINLI
17 Ekim 2024
Alekseı Kulıkov
14 Haziran 2024
YÜSRİF NASİRLİ 1
04 Temmuz 2022
Çalışanların samimiyeti ve ilgisi çok güzeldi. Çok memnun kaldık.
Herşey çok güzeldi. Sadece banyo da bir önceki konaklayan kişiden şampuanlar kalmıştı.
DUYGU ÖZGÜN
07 Ekim 2021
Otelin konumu ve tarihi mimarisi oldukça etkileyici. Odamız temiz ve bakımlıydı. Temizliğe önem veriliyor. Teşekkür ederiz.
Nevresim takımları daha açık renk olursa iyi olur.
Tuğçe H.
14 Nisan 2021
İş dolayısıyla gittiğim için, her yere yakın ve merkezi konumda olması gerekliydi.Konumu harika , personeller çok ilgili ve bu pandemi döneminde temizliğe çok önem vermeleri sebebiyle artık hep burada konaklama yapıcam. Teşekkürler.
Odadaki telefonun tuşları bozuktu, sölediğimde hemen yardımcı oldular.
Aslı E.
14 Nisan 2021
Arkadaşımla Eskişehir ' i gezmek için gitmiştik.Merkezde ve her yere yakın olduğu için tercih ettik. Odalar ferah ve tertemizdi.Otelin önünden her yere ulaşım vardı. Biz çok memnun kaldık.
Park alanı daha geniş olabilirdi.