Standart Oda
Standart Oda
Standart odalar , yatak alanı dışında 7 metrekareye sahiptir. Odalarda; LCD / Plazma TV, uydu yayını, kablosuz internet, telefon, minibar, çay-kahve düzeneği kasa, gardrop, klima, saç kurutma makinesi, banyo ve banyo buklet malzemeleri bulunmaktadır.
B. SÜNBÜL
26 Mart 2024
İletişim
Fiyat
A. Özsamur
20 Kasım 2022
Oda temizliği ve ilgi alâka mükemmel merkezi ve her yere yakın olması.
Odalar biraz daha geniş olsaydı güzel olurdu.
M. KİRAN
26 Eylül 2022
Çalışanlar çok mütavazi ve kibar katı kuralcı değiller anlayışlılar oda temizliği banyo temizliği çok iyi klimalar sorunsuz çalısıyor harika konumu mükemmel herşey heryer elinizin altında ister meyhaneye gidin ister alışverişe heryer otele 5 dakika uzaklıkta. Mükemmel bir terası var ortak kullanım alanı çayınızı kahvenizi sigaranızı içip temiz havanın tadını çıkarmak icin ideal. Peki bu kadar güzelliklerin maliyeti nedir diye sorarsanız fiyat performans bir otel her bütçeye uygun konaklama imkanı sunuyolar şimdiden iyi tatiller dilerim?
Otelin imkanları bence gayet iyi durumda
İsimsiz
4 Nisan 2022
Konumu çok güzel. Dizaynı çok şık ve moderndi. Temiz bir oteldi.
Jaluzi perde değiştirilebilir.
G. D.
22 Eylül 2021
Temizliği ilgili personeli kalmak için gayet yeterli
Her hangi bir olumsuzluk ile karşılaşmadım
İsimsiz
18 Haziran 2021
Odalar temizdi, ufak olmasına rağmen çok tatlı ve ferah konumlamdırılmıştı. Yemekler lezzetliydi,
gökçe
13 Nisan 2021
Şehir dışından arkadaşlarımı görmek için gelmiştim, yakın arkadaşımın tavsiyesi ile bu otelde konakladım, konaklama boyunca herhangi bir sorunla karşılaşmadığım gibi oldukça da memnun kaldım, tekrar geldiğimde tercih edebileceğim bir otel.
Kapılarda biraz gıcırdama oluyor, eğer buna karşı bir hassasiyetiniz varsa bilginiz olsun, tesis kapıları değiştirebilir veya menteşelere yağ sürebilir.
gökhan
13 Nisan 2021
şehir dışından geldiğim için 1 günlük konaklayabileceğim bir otel arıyordum, otelin fotoğraflarına bakıp rezervasyon işlemlerimi yapıp konaklamak için tesise gittiğimde fotoğrafların beni yanıltmadığını gördüm, bu da benim için oldukça artı bir yöndü.
kahvaltı çeşitleri biraz az gibiydi, arttırılabilir diye düşünüyorum