




Giriş - Çıkış Tarihi
Misafir Sayısı








Fahrettin Pasa Mahallesi 2303. Sokak No:5 Boyalık mevkii, Anayol güzergahı, Kelebek mobilya yanı, 35930 Çeşme/İzmir
The D Hotel Çeşme, İzmir/Çeşme Boyalık mevkiindedir. Konum olarak; Çeşme merkeze 2.3 km, Alaçatı'ya 4 km, Çeşme'ye 3 km, Ilıca'ya, 1.5 km, Ayayorgi'ye 3.5 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 91 km, Çeşme Feribot İskelesi'ne 3.5 km mesafededir.
9.9
Yorum
Restoran/Yemekler
Temizlik
Konum/Çevre
Restorant
Odalar
Fiyat/Kalite
Sena R.
09 Mart 2025
Eşimle beraber güzel bir tatil yaptık. Özellikle oda dizaynı harika. Havuzu temiz ve büyüktü. Teşekkürler.
Herşey güzeldi olumsuz bir durum olmadı.
Mevsim C.
09 Mart 2025
Balayı tatili için seçtiğimiz ve memnun kaldığımız bir otel. Otel her imkanı barındıran herkese hitap eden güzel bir otel. Herkese tavsiye edebilirim.
Olumsuz bir durum olmadı.
FEYYAZ ATAMER
24 Şubat 2025
Eşimle birlikte tatilimizi gerçekleştirdik. Fiyat performansı ve kaliteli olması güzeldi. Tavsiye ederim
Hiç bir sorun yaşamadım, herşey çok güzeldi
HALİDE BAŞCI
13 Eylül 2024
Odamız temiz ve konforluydu. Havuza bir kaç adımda ulaşmak çok keyifliydi. Kahvaltısındaki çeşitlilik yeterli ve lezzetliydi. Çalışan personel ilgili ve güler yüzlü.
Olumsuz bir yorumum yok.
HASAN TURNA
13 Eylül 2024
Eşimle tatil için konakladık. Tesis tam kafa dinlemek için. Çok keyifli bir o kadar da sakin bir otel. Odalar temiz ve düzenliydi. Havuz temizdi. Çalışanlar güler yüzlü.
Ulaşım daha kolay olabilirdi.