Erken Rezervasyonda Gidebileceğiniz En Uygun Turizm Merkezleri

Erken Rezervasyon İndirimlerinden yararlanarak uygun fiyata tatil rotanızı belirleyebilirsiniz

Seyahat tutkunlarının özellikle yaz aylarının başladığı şu günlerde Türkiyede gidebileceği sınırlı sayıda turizm cenneti bulunmaktadır. Bu yazımızda sizlere Türkiye de deniz, kum ve güneşin her an tadını çıkarabileceğiniz 5 farklı tatil bölgesinden bahsedeceğiz. Tatil planı yaparken hem sizlere bu bölgeler hakkında bilgi vermeyi hem de tüm senenin yorgunluğunu atabileceğiniz sorunsuz bir tatil geçirmenizi amaçlamaktayız.

antalya

İlk olarak Dünyanın da gözdesi konumunda olan Antalya ilimizden başlayabilirsiniz. Özellikle tatilin uzun bir süreye yayılmasından dolayı Nisan ayında başlayan sezon Ekim sonuna kadar devam etmektedir. Bu nedenle yılın hemen hemken her anında veya her resmi tatil döneminde Antalyayı tercih ederek güzel bir tatili garantilemiş olursunuz. Özellikle Antalya da gidebileceğiniz, plajı ve denizi bakımından oldukça ilgi gören Lara plajını, İncekum plajını veya Kleopatra plajını tercih edebilirsiniz. Bu plajlar diğer plajlara göre daha sığ bir denize sahiptir. Bu nedenle çok sayıda otel bu plajlar üzerine kurulmuştur.

antalya0

Antalya üzerinden Ege kıyılarına doğru yolculuk ettiğimizde her köşesi farklı bir destinasyon merkezine sahip olan Muğla ili sınırları içerisinde çok sayıda turizm merkezi yer almaktadır. Antalyadaki 5 yıldızlı otellerin yanı sıra Egenin doğal yapısına tam da destek veren özelliğe sahip butik otelleri ile kendinizi adeta cennetten bir köşede hissedeceksiniz. Genellikle Ege bölgesinde yer alan tesisler doğa ile bütünleşmiş ve sizlere farklı bir tatil anlayışı sunmaktadır.

antalya2

Ege ile Akdenizin birleştiği noktada sizlere doğa içerisinde tatil imkanı sunan Finike, Kaş, Demre, Adrasan, Olimpos gibi tatil beldeleri tatil tutkunları için mutlaka görmesi gereken turizm merkezleri arasındadır. Bu bölgelerde denizin tadını çıkarırken doğanın ve kültürel yapının da tadını çıkarabilirsiniz. Özellikle tarihi dokusunu halen koruyan bu tatil yörelerinde turistik tatilin yanı sıra kültürel seyahati de gerçekleştirmiş olursunuz.

antalya4

Ege denizinin farklı bir yüzünü gösterdiği Balıkesir ili sınırları içerisinde yer alan ve bölge kültürel yapısını halen muhafaza eden konumuyla tatilcilere doğal ortamında hem denizi hem yöresel ürünleri ile daha uygun fiyata unutulmaz bir tatil imkanı sunmaktadır. BU bölgede özellikle turistlerin ziyaret ettikleri yerler arasında Avşa adası, Ayvalık, Altınoluk, Edremit körfezi, Burhaniye ören, Akçay, Kaz Dağları ilk sıralarda yer almaktadır. Misafirlerine uygun fiyata kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet veren otellerde veya butiklerde tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

antalya5

Etiketler
Online Rezervasyon