TEBRİKLER
60 DAKİKA GEÇERLİ
EXTRA % 5
İNDİRİM KUPONU
KAZANDINIZ
KUPON KODU: ONLINE5TR
Kuponu online rezervasyonda kullanın
Tüm indirimlere ilave %5 Kazanç sağlayın !
2   Yetişkin    0   Çocuk
YETİŞKİN SAYISI


ÇOCUK SAYISI



Bodrum Otelleri
300 Bodrum Otelinde
En Uygun Fiyat Garantisi
Bodrum Otel Fırsatları
Erken Rezervasyona Özel
%50'ye Varan İndirim
Bodrum Otel Rezervasyonu
Şimdi Rezervasyon Yapın
Otele Gidince Ödeyin.
Bodrum Otelleri
Sonuçları Filtrele ( Sonuç)
Seçilenler
Üst Bölgeler
Alt Bölgeler
Fiyat Aralığı
Otel Konsepti
Olmazsa Olmazlar

En iyi Bodrum Otelleri ve en uygun Bodrum otel fiyatları, Bodrum hakkında genel bilgiler...

Bodrum Otellerinde En Güncel Misafir Yorumları

10
a. c. | Mutlu Misafir
Konaklama Tarihi : 28-06-2023/03-07-2023
Personellerle iletişimimiz gayet güzeldi. Hepsi sonuç odaklı çalışıyorlar elinize emeğinize sağlık. Bu arada binanın mimarisine bayıldım,
10
B. T. | Mutlu Misafir
Konaklama Tarihi : 23-08-2023/28-08-2023
La blanche island bodrum ailesine teşekkürler rüya gibi güzel bir tatil geçirdik çalışanlara sorumlulara herkese teşekkürler ada oteli olması bir ayrıcalık herkese tavsiye ederim odalar tertemiz her gün oda temizliği yemek çeşitliliği havuzlar ve birden fazla plaj olması muhteşemdi
10
e. e. | Mutlu Misafir
Konaklama Tarihi : 05-07-2023/10-07-2023
Eşimle birlikte tavsiye üzerine konakladık. Çalışanların güler yüzü ve otel temizliğinden çok memnun kaldık, çok memnun bir şekilde ayrıldık. Düşünenlere tavsiye ederim.
10
F. K. | Mutlu Misafir
Konaklama Tarihi : 12-07-2023/17-07-2023
Her sene tek tercih ettiğimiz otel artık evimiz oldu. Her sezon ayrı bir mutlulukla ayrılıyoruz ve 2024 sezonu içinde rezervasyonumuzu erkenden oluşturduk. Otel harika, personel çok ilgili, otel içerisinde ki olanaklar her sene daha da güzel oluyor. Bu seneki tatilimizi ailecek sabırsızlıkla bekliyoruz
10
e. e. | Mutlu Misafir
Konaklama Tarihi : 02-08-2023/06-08-2023
Herkese tavsiye edebileceğim bir otel yemekler çok güzel. Temizlik çok iyi personeller güler yüzlü, gönül rahatlığıyla tatil yapabileceğiniz bir otel. Tavsiye ediyorum.
10
S. GÜR | Mutlu Misafir
Konaklama Tarihi : 21-03-2024/23-03-2024
Tatile gerçekten dinlenmek için gitmek isteyenlerin tercihi kesinlikle Roseira otel olmalı, muhteşem manzarası güler yüzlü personelleri ve her yere yakın olmasıyla her zaman ilk tercihim olacak.
9.7
a. diner | Mutlu Misafir
Konaklama Tarihi : 21-03-2024/23-03-2024
hem şehir merkezine yakın hem de çeşitli aktiviteler mevcut mükemmel bir yer.
10
M. Savaş | Mutlu Misafir
Konaklama Tarihi : 26-05-2023/30-05-2023
Çocuklu aileler hiç düşünmeden tercih edebilir. Biz memnun kaldık yemeklerdeki çeşitlilik oda konforu ve personeller gayet idealdi. Tavsiye ediyorum.
10
a. c. | Mutlu Misafir
Konaklama Tarihi : 05-07-2023/08-07-2023
Eşimle birlikte tavsiye üzerine konakladık. Çalışanların güler yüzü ve otel temizliğinden çok memnun kaldık, çok memnun bir şekilde ayrıldık. Düşünenlere tavsiye ederim.
9.7
B. T. | Mutlu Misafir
Konaklama Tarihi : 21-03-2024/23-03-2024
La blanche island bodrum ailesine teşekkürler rüya gibi güzel bir tatil geçirdik çalışanlara sorumlulara herkese teşekkürler ada oteli olması bir ayrıcalık herkese tavsiye ederim odalar tertemiz her gün oda temizliği yemek çeşitliliği havuzlar ve birden fazla plaj olması muhteşemdi

Bodrum Otel Fırsatları ve Rezervasyon İçin Faydalı Bilgiler

Tarihi ve doğal güzellikleriyle ülkemizin tatil cennetinde Bodrum Otelleri...

Sitemizde yer alan birbirinden seçkin ve her bütçeye uygun Bodrum Otellerine rezervasyon yaptırabilir, ayrıca bölgede yer alan birçok çarpıcı tarihi ve turistik unsurları ziyaret edebilirsiniz. Tatil planınızı eğlenceli kılacak olan gezintilerinizde sizlere yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı önemli bilgileri paylaşmak istedik.

Bodrum, Muğla iline bağlı, bembeyaz evleri ve dar sokakları ile dikkat çeken, Türkiye'nin en önemli tatil beldelerinden biridir. Tarihi dokusu, doğal güzellikleri, eşsiz koyları ile ün yapan yarımada, ayrıca gece hayatı ile de ön plana çıkarak, her yaştan yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Dünya genelinde de tanınan Bodrum, birbirinden farklı kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır. Örneğin; Uluslararası Bodrum Bale Festivali her yıl Bodrum'da düzenlenmektedir.

Bodrum, Ege Bölgesi'nin güzide tatil beldesi olan Muğla'nın batı kısmında bulunmaktadır. Yarımada şeklinde olan ilçenin güneyi, kuzeyi ve batısı Ege Denizi ile çevrelenmiştir. İlçenin doğusunda yer alan Milas, tek sınırdır. Bu coğrafyada dilediğiniz gibi tatil yapmak için bütçenizi sarsmayacak Bodrum otel fiyatları ile sitemiz üzerinden rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Nüfusu

Bodrum, nüfus yoğunluğu olarak 155.815 kişi ile Muğla'nın en kalabalık ilçesidir. Ayrıca son sayımlarda ilçe nüfusu, Muğla şehir merkezini de geçmiştir. Birçok turisti ağırlayan ilçenin nüfusu yaz döneminde 1 milyona ulaşmaktadır. Bu sayıya Bodrum otelleri misafirleri de eklendiği zaman yaz aylarında Bodrum'daki nüfusun daha da arttığını görebiliyoruz.

Havalimanı

Bodrum, dünya çapında ün salmış olan bir tatil beldesi olduğu için, ulaşım ağı gelişmiştir. İlçe merkezine 32 kilometre mesafede olan Milas - Bodrum Havaalanı, gerek yurt içi gerekse yurt dışı seferleri ile ulaşıma önemli katkı sağlamaktadır. Havaalanından ilçe merkezine kolayca ulaşım imkânı sağlayan toplu taşıma araçları, servisler, özel ticari taksiler, araç kiralama veya özel transfer yolu ile sorunsuz şekilde uygun Bodrum otel fiyatları ile rezervasyon yaptırdığınız tesislere ulaşabilirsiniz.

Otogarı

Bodrum, havayolu ile olduğu kadar karayolu ulaşımı bakımından da gelişmiş olup, Bodrum Otogarı ilçe merkezinde yer almaktadır. Yurdumuzun dört bir yanından sefer düzenleyen otobüs firmaları ile ilçeye ve ilçede bulunan Bodrum otellerine kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Turizm Danışma Müdürlüğü

Bodrum'da bulunan kültürel, doğal ve turistik değerlerimize yönelik ihtiyaç duyduğunuz konularda bilgi alabileceğiniz Bodrum Turizm Danışma Müdürlüğü binası; Barış Meydanı No:48'de, Bodrum Kalesi yanında yer almaktadır. Müdürlükten sadece bölgede gezip görebileceğiniz yerler hakkında bilgi almakla kalmaz Bodrum tarihi hakkında da detaylı bilgiler alabilirsiniz. Böylece Bodrum otellerinde kalırken çevreyi daha yakından tanıma olanağına sahip olabilirsiniz.

İklimi ve Doğal Bitki Örtüsü

Bodrum'un iklimine baktığımız zaman yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlı geçtiğini ve Akdeniz ikliminden farklı olarak nem oranı oldukça düşüktür. Makroklima alanında yer alan ilçede, öğleden sonra denizden esen meltem rüzgârı sıcaklığı düşürmektedir. Bodrum'un bitki örtüsü; ilçenin doğu ve batısında farklılık gösterir. Bu durum Bodrum otellerinin konumuna da etki etmektedir. Bodrum - Milas Karayolunun doğu kısmında görülen bitki örtüsüne baktığımız zaman genellikle iğne yapraklı olan yabani çilek, mersin, sandal ve kızıl çam ağaçlarından oluştuğunu görürken batı kısmının ise dikenli ot, fundalık ve çalılıklardan oluştuğunu görebiliyoruz.

Yeme İçme Olanakları

Bodrum, iç içe birçok kültürü yansıttığından ilçede; yöresel yemeklerden İtalyan mutfağına, Fransız mutfağından Çin mutfağına kadar çeşitli alternatifleri tadabileceğiniz restoranlar bulunmaktadır. Bodrum'da iklim şartlarının etkisi ile de genellikle zeytinyağlı yemekler, sebze yemekleri, deniz mahsulleri, meze türleri üzerinde yoğunlaşılmıştır. Uygun Bodrum otel fiyatları ile konakladığınız otellere bakacak olduğunuz zaman bu otellerdeki rezervasyonlarda da bu mezelerin servis edildiğini görebilirsiniz.

İlçenin en bilindik yemeği Çökertme Kebabıdır. Bunun yanında Erikli Bamya, Portakallı Kabak, Mandalina Reçeli, Bodrum İnciri ve Tarçınlı Barbunya gibi farklı alternatifleri de deneyimleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle eşsiz lezzetler tadabileceğiniz en popüler restoranlar olan El Vino Restaurant, Avlu Bistro&Bar, Restaurant La Pasion, Otantik Ocakbaşı, Kocadon ve Sünger Pizza'yı sayabiliriz.

Popüler Eğlence Mekânları

Bodrum denilince akla gelen ilk şeylerden biri de gece hayatıdır. Her arzuya yönelik barlar, dans kulüpleri, kahve evleri, komedi kulüpleri, restoranlar gibi çeşitli eğlenceli mekânlar bulunmaktadır. Gün batımının ardından mekânlardan müzik sesi yükselmeye başlar ve gün doğumuna dek sürer. Bodrum otelleri bünyesinde de bulabileceğiniz bu mekânlarda eğlenebilme olanağı bulabilirsiniz.

Sabahın ilk ışıklarına dek eğlenebileceğiniz mekânlar arasında en gözde olanlarını Halikarnas Disko, Club Catamaran, Hadigari Disko, Club Posh Gümbet, Marina Yacht Club ve Karpuz olarak sıralayabiliriz.

Gezilecek Yerler

Bodrum, konaklama bakımından otel, motel, pansiyon ve apartın yanı sıra tarihi ve turistik bir çok unsuru bulundurmaktadır. Detaylı bir tatil planı oluştururken kalacağınız Bodrum otellerini ayarladıktan sonra bir gezi planı da oluşturmanız gerekir. Mutlaka görmeniz gereken yerler arasında İasos Antik Kenti, Halikarnas Mozolesi, Bodrum Kalesi, Yel Değirmenleri, Karaincir Koyu, Gümbet Barlar Sokağı, Hüseyin Burnu Feneri, Bağla Koyu, Apostol Koyu gibi destinasyonları sıralayabiliriz.

Ünlü plajlarından olan Kadıkalesi Plajı, Bitez Plajı, Ortakent Yahşi, Yalıkavak Plajları, Göltürkbükü, Akyarlar ve Güvercinlik Plajlarına da uğrayabilir, Ege'nin masmavi berrak sularında serinleyebilirsiniz. Uygun Bodrum otel fiyatları ile sitemiz üzerinden gerçekleştireceğiniz rezervasyonlarınız sayesinde bu plajlara kıyı olan otellerde de konaklama olanağı bulabilirsiniz.