Türkiye turizminde farklı bir yer edinen termallere seyahat

Her türlü romatizmal hastalığın tedavisinde baş rol oynayan termallere seyahat

Blog yazılarıma kaldığım yerden devam ediyorum. Sizlere en iyi olmak için harcadığım çabayı sonuna kadar sergilemek benim görevlerimin arasında. Müthiş bir doğa, deniz ve tarihi olan ülkemiz, doğal zenginlikleri bakımdan diğer ülkelere göre oldukça fazla bulunmaktadır. Tarihin ve turizmin baş kaynaklarını içeren Türkiye, bu güzelliklere ebe kalmış birçok güzellikleri barındırmaktadır. Hadi gelin bugün ülkemizde bulunan bazı termalleri tanıyalım.


termal_1

Yurdumuzun en güzel termal bölgelerinden biri Afyon bölgesidir. Afyon hem yeraltı zenginlikleri bakımından hem de doğal kaynakları bakımından müthiş bir zenginliğe sahiptir. Her türlü tedaviye hizmet veren termallere, yurdun dört bir yanından ziyaretçi akın akın gelmektedir. Sadece ülkemiz içinde değil, yurtdışında da kendini tanıtan Afyon bölgesi, bu zenginlikler bakımından ilk sırada yer  almaktadır. Kükürtlü suyun faydalarından ve birçok romatizmal hastalıklara iyi gelen bu yer, birçok hastalığa şifa olmuştur.


termal_2

Afyon bölgesinde birçok termal otel bulunmaktadır. Bu oteller genellikle tam ve yarım pansiyon sağlamaktadır. Sosyal güvenceniz varsa anlaşmalı hastanelerle beraber sevkinizi de bu otellere zaman zaman yaptırabiliyorsunuz. Buradaki oteller birçok imkan sağlarken ayrıca konaklama hizmeti de vermektedir. Sadece konaklama için değil, günü birlik kullanmak isteyen birçok misafire kapılarını açmaktadır.


termal_3

Afyon dışında diğer bir termal bölge olan Bursa ise bir başka Türkiye güzellikleri arasındadır.. Sadece şehirde değil, şehrin dışında bulunan il ve ilçelerde de birçok doğal kaynağa erişebiliyorsunuz. Bölgeye özellikle İstanbul çevresinde yaşayan misafirler ağırlıklı olarak gelmektedir. Ailemde böyle hastalıklara maruz kalan birçok kişi olduğu için bu bölgelere sıklıkla ziyaretimizi yapıyoruz. İmkanlar ve şartlar gerçekten çok iyi. 


termal_4

Ankara'da yaşıyorsanız diğer bir bölge olan Haymana sizlere farklı alternatif sunan otellerle doludur. 5 veya 4 yıldızlı birçok otel bulunan bölgedeki bu oteller birçok imkan sağlarken, ödeme kolaylığı bakımından avantajlara sahiptir. Fiyat olarak uygun olan bu otellere yurdun dört bir yanından gelen birçok misafir bulunmaktadır. Sizlerin bu oteller veya tesislerden yararlanabilmesi için rezervasyonlarınızı erkenden yapmanızı tavsiye ederim.


termal_5

Etiketler
Online Rezervasyon