Mavi ve Aşkın Buluştuğu Yer Bodrum

Tatilin Gözdesi Bodrum

Bence tatil denilince ilk akla gelen yer Bodrum'dur. Uzun zamandır tatille ilgili yazılar yazıyorum. Gittiğim yerleri siz değerli okurlarıma anlatmak mutluluk duyuyorum. Eminim Bodrum'la ilgili yazacağım bu blog çok ilgi görecektir. Dünyaca ünlü tatil bölgesi olan Bodrum, nice aşkların, sevinçlerin, hüzünlerin ve mutluluğun kısacası beşerin can bulduğu yerdir. Birçok kez Bodrum'a gittim ve her gidişimde unutulmaz anlar yaşadım. Karakter tahlili yaptım. İnsanların Bodrum'da ne kadar mutlu olduğunu, gerçek kişiliklerini burada ortaya çıkarıdğına şahit oldum. Bodrum'da insanlar, dış etkileri bir kenara bırakıp sadece kendi karakteristik özelliklerini yansıtırlar. Buna sebep olan nedir derseniz? Cevap Bodrum'dur. Bodrum Akyarlar, Turgutreis'in az ilerisinde bir semttir. Denizi en güzel mevkiilerden birisidir. Plajı kum ve hiç yosun ve kayalık bir yer bulamazsınız. İnsanları ve esnafı cana çok yakın. Kişiyr göre değişen bir durum bu ama Akyarlar çok özel bir yer. Akyarlar'da kalınabilecek birçok otel var. Bunlardan en çok tercih edilenleri; Kefaluka Resort Otel, Woxxie Hotel Akyarlar, Aspat Termara Resort Hotel, Xanadu Island Hotel, Familiy Life Bodrum Imperial. Genellikle herşey dahil ve ultra herşey dahil çalışan oteller misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmak için birbirleriyle sıkı bir rekabet içerisinde. Bodrum otellerine rezervasyon yaptırmak istiyorsanız mutlaka erken davranmalısınız.

akyarlar

Bodrum'a gittiyseniz bilirisiniz, her yeri ayrı bir cennet. Bursaı süpermiş en iyi koy burası derken birden bire karşınıza size ordan daha güzel gelen başka bir yer çıkar ve düşünceleriniz değişir. Gümbet yaz ayı boyunca iğne atsanız yere düşmez bir yerdir. Sürekli beach partiler, yüksek sesli müzikler, köpük partileri, denizin içinde dans eden insanlar, yani sürekli eğlence yoğun bir tempo hali. Yabancı turistler o kadar çok ki her milletten insan var. Sahil özellikle öğleden sonra 3 gibi canlanmaya başlıyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen insanlar ancak kednilerine gelip yeni bir eğlenceye hazır durumdalar. Gümbet sürekli eğlence isteyenler için uygun bir yer. Royal Arena Resort, Jasmin Beach, The Magnific Hotel, Anadolu Hotel, Sun Hill Otel, Club Hotel Flora, Club Vela Hotel en gözde Gümbet otelleri arasındadır.

gümbet

Akbük Koyu yine tertemiz denizi ile mutlaka uğramanız gereken yerlerden. Biraz kayalık ama denizi masmavi ve çok temiz. Yazlık bir sitenin önünde olması sebebiyle sabahın erken saatlerinden yer kapma mücadelesi verebilirsiniz. Meteor koyu da tercih edebileceğiniz yerlerden birisi. Adını söylentiye göre meteor düşmesinden almış bir koy. Girişte kart uygulaması var, karta para aktarıyorsunuz ve içerde bütün ihtiyaçlarınızı bu karttan karşılıyorsunuz. Biraz pahalıya gelebilecek bir yer açıkçası. Bodrum'da geceler deyim yerindeyse harika diyebilirim. Bodrum'da yaz aylarında sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence bulabilirsiniz. 

 

Etiketler
Online Rezervasyon