Kuşadası'nin ve Davutların vazgeçilmez 5 yıldızlı otelleri sizleri bütün ihtişamıyla ağırlamayı beklemektedir.

Kuşadası ve Davutlarda en mütevazi tesislerinden birinde tatilinizi mutlulukla geçirebilirsiniz

Yaz mevsimi hepimizin sabırsızlıkla beklediği mevsimlerden biridir. Bütün bir yılın yorgunluğunu belirli dönem aralığında tamamlamak için sarfettiğimiz bu çaba, sadece ve sadece ailemizle veya arkadaşlarımızla geçireceğimiz güzel bir konaklama için harcadığımız çabadır. Özellikle otel konaklamalarında ince eleyip sık dokuyarak yaptığımız seçimler, yazın yapacağımız tatilin başlangıcını oluşturmaktadır. Bugün sizlerle blog sayfamda yaz döneminde tercih edeceğiniz erken rezervasyon otellerinden Kuşadası otellerinden bahsetmek istiyorum.

 

kusadasi_1

Kuşadası ve çevresinde birçok otel bulunmaktadır. Davutlar beldesi ve Kuşadası merkezinde bulunan oteller yüksek oda kapasitesiyle hizmet vermektedir. Davutlar ve Kuşadasında bulabileceğiniz en iyi ve en yeni otellerden oluşan tesisler, Ultra Herşey Dahil sisteminde hizmet vererek gelen yerli ve yabancı misafirlere hizmet sağlamaktadır. Belde daha çok yazlıkçıların mekanı olduğu için, otel konaklamasında tercih olarak daha çok yabancı uyruklu misafirlerin tercih ettiğini görebilirsiniz. Denize sıfır olan Kuşadası ve Davutlar otelleri, eşsiz kum sahilleriyle de dikkat çekmektedir.

kusadasi_2

Eğer Kuşadası bölgesini tercih ediyorsanız mutlaka bu otelleri kesinlikle tavsiye ediyorum. Ailemle beraber 10 güne yakın tatilimizde hem otellere hem de çevreye doyamadık diyebilirim. Özellikle yemek konusunda çok cömert olan tesisler, Ultra Herşey Dahil sisteminin bütün ayrıcalıklarını göstermektedir. Balık, İtalyan, Türk ve Snack Restoran seçeneklerinde ara öğünlerle beraber alacağınız açık büfe sabah, öğle ve akşam yemekleri olabildiğince tatminkar bir şekilde hizmet sağlamaktadır.

 

kusadasi_3

Bölgedeki tesisler çevre bölgelere yakın olduğu için gezeceğiniz mekanlar çok fazladır. Özellikle Meryem Ana, Milli Park, Efes Antik Kenti, Kurşunlu Manastırı, Artemis Tapınağı, Tarihi Kuşadası Surları, Kadınlar Plajı, Sevgi Plajı, Güvercinada, Aya Yorgi Manastırı ve bunun gibi birçok yer, otelden kalan artan boş zamanlarınızda gezip görebileceğiniz en güzel Kuşadası tarihi ve turistik yerlerdendir. Özellikle Avrupalı turistlerin en fazla tercih ettiği yerlerden biri olan Kuşadası, temiz ve bunaltmayan havasıyla gelen misafirlere güzel bir tatil ortamı sunmaktadır.

 

kusadasi_4

Burada bulunan 5 yıldızlı tesisler aktiviteleriyle de bütün bir gün sizlere özel ve güzel anlar yaşatmaktadır. Özellikle animasyon gösterileri, çeşitli su sporları, bilardo, plaj voleybolu, disco, çocuklar için hem animasyon hem de çocuk kulübü, dalış etkinlikleri tatilinizi daha da iyi hale getiren etkinlikler arasındadır. Ayrıca bütün bir yılın stresini atabilceğiniz spa hizmetleri de yenilenmenize ve enerji almanıza yardımcı olacaktır. Hamam, sauna ve masaj hizmetleri spa bölümünün vazgeçilmez unsurlarındandır.

 

kusadasi_5

Ayrıca bölgedeki oteller için özel bir tavsiyem, balayı çiftlerinin kesinlikle gelmesi gereken oteller arasında. Denize sıfır seçim yapacağınız bu tesisler hem hizmet hem de deniz yönünden mükemmel. Fiyat olarak ta erken rezervasyon döneminden yararlanırsanız gerçekten hizmet ve fiyat bakımından kalacağınız ender oteller arasında bulunmaktadır. Blog sayfamda olabildiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Gezdiğim ve gördüğüm yerleri sizlere elimden geldiği kadar anlatmak bana mutluluk vermektedir. Aramızdaki bilgi paylaşımı ve deneyimlerimizi aktarmak her zaman fayda sağladığına inanıyorum.

kusadasi_6

Etiketler