Koylarıyla Ünlü Fethiye

Cennetten Bir Köşe Fethiye

Ülkemizde bulunan cennet köşelerinden birisi de Fethiye'dir. Dünyaca ünlü bir turizm merkezi olan Fethiye turizm hareketlerinin yoğun olarak yaşandığı bir turizm cennetidir. Mavi ile yeşilin buluştuğu eşsiz koylarıyla huzur dolu bir tatilin adresidir. Bu sebeple Fethiye özellikle yaz aylarında bu güzelliklerden faydalanmak isteyen tüm yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Fethiye gerçek tatilin yapılabileceği bir beldedir. Şöyleki, deniz, kum, güneş ve huzurun bir arada olduğu,gerçek anlamda dinlendiğinizi ve dinlenirken eğlendiğinizi hissedeceğiniz bir tatilin kapılarını sizlere açıyor. 

fethiye

Fethiye koylarıyla ünlü bir tatil cennetidir. Kabak Koyu, Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz, Belcekız ve Faralya mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerdendir. Özellikle Ölüdeniz ilçenin en çok ziyaret edilen plajıdır. Burada Lagun ve Belcekız plajları mavi bayraklı masmavi deniziyle size tertemiz denizin keyfini sunuyor. Denize girdiğinizde karşıda yemyeşil dağları göreb ileceğiniz ender yerlerden birisidir.  

tekne

Gemile Koyu, Akvaryum Koyu, Cennet Koyu ve Mavi Mağara mavi rengin en temiz halini görebileceğiniz yerler arasındadır. Buraları gördüğünüzde şaşırmanız çok normal. Çünkü denizin mavisini hiç bu kadar güzel görmediğinize eminim. Denize bakarken kendinizi tam da o mavinin içine bırakmak isteyeceksiniz. Koyları daha yakından görebilmek için mutlaka tekne turlarına katılın. Özellikle 12 adalara yapılacak tekne turları cazip olabilir. Fethiye, doğanın insanlara sunduğu ender tabiat harikalarından biridir. Tertemiz denizi ve bozulmamış bitki örtüsü ile birçok kişinin ilham aldığı bir turizm beldesi olan Fethiye'yi görmek için tatilinizi bu yaz mutlaka bu bölgeye ayırın.  

parasut

Fethiye Ölüdeniz'de denize girmek gerçekten bir ayrıcalıktır. Eğer Fethiye'ye gelirseniz Ölüdeniz plajına uğramadan asla tatilinizi bitirmeyin. Ayrıca yamaç paraşütü yapmak için de uygun bir alan var. Bu adrenalini yüksek aktiviteyi de denemelisiniz. Ben denediğimde hiç bu kadar heyecan ve keyfi bir arada görmemiştim. İlk deneme olduğu için ne yapacağımı da bilmiyordum. Ama hoca eşliğinde yapınca biraz daha güzel oldu. Fethiye birçok aktivitenin bir arada yapıldığı bir tatil beldesidir. Fethiye'ye düzenleyeceğiniz bir gezide bunların hepsini bir arada yapma fırsatı bulabilirsiniz. Dalaman Çayı 26 km uzunluğunda olup rafting sporu için önemli bi merkezdir. Bu heyecan dolu anları yaşamak için günübirlik ziyaret gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle rafting severler için sık sık ziyaret edilen Dalaman Çayı doğal güzellik açısından da gözlerinizin pasını silecektir. Doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihe de ışık tutan Fethiye'de Telmessos Antik Kenti'ni görmeden Fethiye tatilinizi bitirmiş sayılmazsınız.   

rafting

 

 

Etiketler
Online Rezervasyon