Erken rezervasyon döneminde gidebileceğiniz en iyi kış otelleri

Kışın güzelliğini gelin erken rezervasyon otelleri ile yaşayalım.

Sizler için oluşturduğum blog sayfamda her türlü bilgiyi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Karşılıklı bilgi alışverişi içinde birçok şeyi sizlerle paylaşmak ve yeni bilgiler elde etmek, benim içinde bulunmaz bir şans ve ayrıcalık. Sizlerle bu yazımda kış sezonunda gidebileceğiniz hem erken rezervasyon otellerinden hem de bölgelerden bahsetmek istiyorum. Yaz mevsimine göre daha kısa süreli yaşadığımız kış sezonu, birçok misafirin merak ettiği tatil türlerinden biridir. Genellikle algı, yüksek gelirli insanların yaptığı bir tatil durumu diye nitelendirilirken, alt gelirli ailelerinde yapacağı bir tatil olduğunu bu yazımdan inceleyebilirsiniz.

kis_1

Bursa Uludağ, kış sezonu deyince akla gelen bölgelerden biri haline gelmiştir. Birçok misafirin tercih ettiği Uludağ, 1. ve 2. oteller bölgesi diye ayrılarak hizmet sağlamaktadır. Kayak ve eğlence yönünden 1. bölge en fazla tercih edilen yerlerden biridir. Burada sıralayacağımız oteller arasında Ağaoğlu My Mountain Hotel, Karinna Hotel, Hotel Grand Yazıcı Uludağ, Genç Yazıcı Uludağ, Bof Hotel, Uslan Hotel, Beceren Hotel, Erta Soyak Otel, Trendlife Hotels, Hotel Fahri, Le Chalet Yazıcı Hotel en fazla tercih edilen oteller arasındadır.

 

kis_2

Türkiye'de yine sıralama olarak en fazla tercih edilen yerlerden diğer bir yer olan Kartalkaya'da, kış sezonunun vazgeçilmez yerlerinden biridir. Burada kış sporlarınızı rahatlıkla yaparken konaklama için de bölgede birçok tesisten yararlanabilirsiniz. Burada ki oteller diğer bölgelerdeki otellere göre daha lüks ve pahalıdır. Erken rezervasyon fiyatlarından yararlanmak istiyorsanız mutlaka önceden yerinizi ayırmanızı tavsiye ederim. Bölgede bulunan oteller; Kaya Boarders Inn, Kaya Palazzo Ski&Mountain Resort, Kartal Otel, Grand Kartal Otel, Dorukkaya Ski Mountain Resort en iyi Kartalkaya tesisleridir.

kis_3

Biraz daha İç Anadolu Bölgesine indiğimizde Erciyes, diğer bir kış sezonu bölgeleri arasındadır. Bölge hem konaklama yapacağınız uygun fiyatlı otellere sahip hem de kayak için elverişli psitlere sahiptir. Bölgede bulabileceğiniz kayak otelleri; Ace Otel, Mirada Del Lago, Grand Eras Hotel, Ramada Resort Erciyes, Magna Apex uygun fiyatlı ve kaliteli oteller arasındadır. Her türlü kayak ekipmanı ve hocaları bulabiceğiniz bu tesisler kış sezonu boyunca faaliyet göstermektedir.

kis_4

Son yıllarda kış turizminin en rağbet gördüğü diğer yerlerden biri olan Erzurum'a uğramamak olmazdı. Burada hem otel bazında hem de kayak bakımından diğer otel ve pistlere göre daha elverişli olduğunu gördüm. Kar yoğunluğu diğer yerlere göre daha fazla ve pistlerin uzunluğu daha fazla. Birçok hoca ve kayak ekipmanının bulunduğu Erzurum, 2017 yılında 11 ve 18 Şubat tarihlerinde ''Avrupa Gençler Olimpik Festivali'' ne ev sahipliği yapmıştır. Bölgede bulunan oteller; Dedeman Palandöken Otel, Palan Otel, Dedeman Palandöken Ski Lodge Hotel, Polat Erzurum Resort, Sway Hotels Palandöken gibi iyi hizmet sağlayan otellerdendir.

 

kis_5

Yaz sezonundan ziyade kış sezonu tatili yapmak istiyorsanız mutlaka erken rezervasyondan yararlanın. Genellikle Türkiye'de eğlence ve aktivite bakımından Uludağ bölgesi en çok tercih edilen yerlerden biri olduğunu gördüm. Çünkü burada yılın belirli dönemlerinde ''Winter Fest'' adı altında yapılan organizasyonda birçok yerli ve yabancı grupların katıldığı sanatçılarla daha renkli bir hale büründüğüne şahit oldum. Üniversiteli genç kesim için yapılan bu eğlence organizasyonu bölgeye önemli katkı sağlamaktadır.

 

 

kis_6  

Etiketler