Keyifli Bir Tatil İçin Dikkat Edilecek Unsurlar

Düşlediğiniz tatili planlarken göz önünde bulundurmanız gerekenler...

Tatil planlama süreçleri yaz yaklaşırken devam ederken, nereye gideceğinize karar veremiyorsanız sizler için yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bir kaç ipucu ile bu sorunu çözebilirsiniz. Hangi mevsimde gideceğiniz, nasıl bir yer düşlediğiniz önem teşkil ederken, bir diğer önemli nokta ise ayırdığınız bütçedir. Erken rezervasyon fırsatlarının devam ettiği yazın son günlerinde, uygun bütçe ile kaliteli bir tatil hayal değil. 

tatil

Hangi bölgeye gideceğinize karar verdikten sonra, öncelikle belirlemeniz gereken nasıl bir konaklama tesisi olacağıdır. Çok fazla alternatif ile karşı karşıya kalmanız elbette kaçınılmaz. Seçiminizde dikkat edeceğiniz kıstaslar; sahil kenarı bir bölge ise denize olan mesafesi, sunduğu hizmetler, eğlence aktiviteleri, yiyecek içecek konsepti ve fiyatlarıdır. Hangi tarz tatil yapmak istediğinizi belirledikten sonra daha doğru seçim yapabilirsiniz. 

spor

Eğlenceli bir tatil isteyenler için; aktivitesi bol olan genellikle dört ve beş yıldızlı oteller yanında tatil köyleri iyi bir seçenektir. Animasyon ekibi, plaj ve havuz aktiviteleri, akşam gösterileri, su sporları gibi eğlenceli aktiviteleri göz önünde bulundurmanız gerekir. Lokasyon olarak Bodrum, Fethiye, Marmaris, Alanya, Belek, Side, Manavgat gibi kıyı kesimler sizin için ideal olacaktır. Kaydıraklı ve aquaparklı otellerin yanı sıra, diskosu olan tesisler de ilginizi çekecektir. 

huzur

Huzur dolu bir tatil düşleyenler ise, yeşil ile mavinin iç içe bulunduğu Marmaris, Çeşme, Kaş, Kumluca, Ölüdeniz, Bodrum, Kuşadası gibi tatil beldelerini rahatlıkla seçebilir. Hatta daha sakin bir bölge istiyorsanız daha önce blog yazımızda paylaştığımız henüz keşfedilmemiş destinasyonlarımızı da tercih edebilirsiniz. Spa otelleri, çocuk kabul etmeyen tesisler, gözlerden uzak sessiz bir ortamda tatil yapabileceğiniz bir çok seçenek bulunmaktadır. 

luks

Şayet arzu ettiğiniz lüks ve ihtişamlı bir konaklama tesisinde, kendinizi önemli hissetmek ise, ülkemizde bu açıdan da bir çok tesis bulunmaktadır. Farklı alternatif olarak Kıbrıs bölgesini tercih edebileceğiniz gibi, özellikle Belek, Bodrum, Kemer, Çeşme, Lara, Side gibi bir çok bölgemizde sıralanmıştır. Kış tatili için de; Uludağ, Kartalkaya, Palandöken bölgelerinde bulunan tesislerimiz  oldukça konforlu konaklama kapasitesine sahiptir. Ala Carte restoranları, spa merkezleri, uzman masörleri, casino, lüks ve ihtişamlı mimarisi, yumuşacık yatakları ve güler yüzlü personeli ile kusursuz bir hizmet sunmaktadırlar.  

Etiketler
Online Rezervasyon