Kalabalık Aileler İçin Uygun Fiyatlı Tatil Önerileri

Ailenizle Yapabileceğiniz Ucuz Tatil Seçenekleri

Ülkemizde tatil bilinci her geçen gün yerleşmeye başlamıştır. Teknolojinin de gelişmesi ile birlikte gitmek istediğimiz bölgeyi veya oteli rahatlıkla internetten inceleyebiliyoruz. Seyahat acentaları yardımıyla istediğimiz otel hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Mesela, gitmek istediğimiz otelin fiyatlarını birkaç acentadan karşılaştırabiliyoruz. 

aile odası

Ailemiz kalabalık ise, bütçemize uygun tatil bulmak biraz zorlaşıyor. Bunun için bize en uygun fiyatlı oteli bulmak için biraz araştırma yapmamız gerekiyor. Çünkü bazı oteller 14 yaşa kadar çocukları ücretsiz olarak kabul ederken bazı oteller 6 yaşa kadar ücretsiz kabul ediyor. Yine bazı oteller iki yetişkinden sonraki yetişkinlere indirim yapabiliyor. Akdeniz ve ege kıyılarında binlerce otel bulunmaktadır. Bize en uygun oteli seçmek için iyi bir araştırmaya ihtiyacınız olacaktır. Geniş aileler, otellerde bulunan oda tiplerinden aile odası yani 1+1 tipi odalara yönelmelidirler. Aile odaları genel olarak değişiklik göstermekte olup genellikle 40 m2 ile 60 m2 arasında değişmektedir. Aile odası almak kalabalık aileler için daha uygun fiyatlı olacaktır. Burda dikkat etmemiz geren detay otelin ücretsiz çocuklar için uyguladığı yaş detayıdır.

tatil

Kalabalık aileler için uygun bir tatilin diğer yolu da erken rezervasyon yaptırmaktır. Oteller erken rezervasyon döneminde 7 gece kal 5 gece öde gibi kampanyalar yapmaktadır. Ayrıca erken rezervasyonda fiyatlar sezon fiyatlarına göre %40 civarında indirimlidir. Yine seyahat acentaların arama motorundan bölge seçip, o bölgedeki tüm otellerin fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Bu da sizin en uygun fiyatlı oteli seçmenizde yardımcı olacaktır. Tabi burda seçim yaparken en uygun fiyatlı oteli değil, size en uygun oteli seçmek önemlidir. Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, herşey dahil, ultra herşey dahil konseptler otellerin yiyecek içeçek dahil fiyatlarıdır. Burda herşey dahil ya da ultra herşey dahil bir otel seçmek size ekstra yemek ücreti çıkarmayacaktır.  

aile

Tatil için istediğimiz şartlarda oteli seçtikten sonra mutlaka ulaşım durumunu da netleştirmemiz gerekiyor. Bazı oteller ulaşım dahil fiyat sunmaktadır. Transfer dahil paket fiyatlar aileniz için daha ekonomik olacaktır. Havalimanından sizi alıp otele kadar götüren transfer hizmetini mutlaka rezervasyon esnasında görüşün. Transfer dahil fiyat sunan otellerden rezervasyon yaptırırsanız avantajınıza olacaktır.

 

 

Etiketler