Dar Zamanlarda Çok Yer Görmek İsteyenler İçin Seçtiğimiz Rotalar

Vaktinizin kısıtlı olması farklı yerlerde tatil yapma arzunuza engel değil...

Tatil eylemine bakış açısı ve beklentiler kişiye göre değişir. Kimimiz tek alternatiften yana olup, dinlenerek tatil yapmayı düşlerken, kimimiz de farklı alternatifleri de değerlendirip, aynı zaman diliminde bir kaç yeri görmeyi arzularız. Özellikle çok sık tatile çıkamıyor ve bir çok destinasyonu görmeyi ümit ediyorsanız bu yazı tam size göre. Bir hafta gibi kısa süreye üç ayrı yeri sığdırabileceğimiz rotalara gelin birlikte göz atalım... 

olimpos

Çıralı - Olimpos - Adrasan

Doğa ile baş başa kalmak, enerji ve huzur depolamak istiyorum diyenlerdenseniz bu üçlü tam sizlere göre... El değmemiş doğallığı ile yeşil ile mavinin birbirine karıştığı Olimpos, ayrıca antik kalıntıları ile de dikkat çekiyor. Kendini genç hisseden herkesin değerlendirebileceği bu üçlüde ön plana çıkan konaklama tesisleri ise bungalov tarzda dağ evlerinin yanında butik otellerden meydana geliyor. Sit alanı ilan edilen bölgede en çok rağbet gören aktiviteleri; teleferikle Tahtalı Dağına çıkma, tekne turları ile civardaki güzellikleri keşfetme ve doğa yürüyüşleri olarak sıralayabiliriz. Özellikle Adrasan Koyu, Suluada, Korsan Koyu, Yanartaş ve Olimpos Milli Parkını mutlaka görmelisiniz. 

fethiye

Fethiye - Kaş - Göcek

Mavi yolculuk olarak adlandırabileceğimiz bir diğer alternatifimiz ise Fethiye, Kaş ve Göcek üçlüsüdür. Birbirlerine yakın mesafede yer alan bu üç destinasyon tarihi varlıklarının yanında doğal güzellikleri ile de cezbedicidir. Dünya genelinde üne sahip olan bu beldelerimiz yerli ve yabancı birçok ziyaretçi çekmekte. Özellikle Fethiyede Kelebekler Vadisine uğrayarak yamaç paraşütü yapabilir, Ölüdenizin güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Kusursuz güzelliği ile bakir doğasını gözler önüne seren Kaş ikinci rotamız oluyor. Özellikle Kaputaş Plajı ve Kekova görülmesi gereken yerlerden. Kaşın güzelliklerinin tadını çıkardıktan sonra, kendinizi tamamen yenilemenizi sağlayacak Göcek bizleri bekliyor. Turkuaz rengi denizi, temiz havası ve küçük koyları ile görülmeye değer beldelerimizden. 

akyaka

Akyaka - Bozburun - Datça

Gönlünüz Ege de ise sizler için en iyi alternatif Datça, Bozburun ve Akyakadır. Sakin ve dinlendirici bir tatil imkanı sunan bu üçlüye Akyakadaki otellerimizi inceleyerek başlayabilirsiniz. Akyakada doğanın büyülü kollarına kendini teslim edebilir, Azmak Nehrinin cazibesine kapılarak bol bol fotoğraf çekebilirsiniz. Akyaka ile arası sadece 2 saat süren Bozburun bir sonraki durağınız olacaktır. Bozburun bakir doğası ile sizleri şaşırtacaktır. Gürültüden uzak doğayla baş başa bu balıkçı kasabasında muhteşem bir tatil yapabilirsiniz. Daha sonraki tatil durağınız ise Datça olacak. Datçada tekne turlarına katılarak cennet koyları keşfedebilir, pırıl pırı denizine kendinizi bırakabilirsiniz. 

kusadası

Foça - Çeşme - Kuşadası

Ege ile yolumuza devam ediyoruz. Yemeğin ve sakinliğin sizleri beklediği bu rota birbirinden şık ve mütevazi farklı tesislerde konaklama imkanı sunarken, renkli aktiviteleri ve doğası ile de ilgi çekmektedir. Birçoğumuzun yaz aylarında en çok tercih ettiği bu rotalar deniz, kum, güneşin yanında milli parklar, antik kentler, tarihi değerler ve yöresel ürünleri ile pek çok alternatifi aynı anda sunuyor. Kuşadasından başlayacağımız turumuz, Çeşme de sona erecektir. Kuşadası turistik beldelerimizden en çok tercih edilenler arasındaki yerini korumakla birlikte sahip olduğu tarihi ve turistik değerleri ile keşfedilecek bir çok güzelliği saklamaktadır. Ara durağımız Foça, dinlendirici atmosferi ile ön plana çıkarken, eğlence, deniz ve dinlenme ile de Çeşme beldesi tercih edilebilir.

Etiketler
Online Rezervasyon