Bu Yaz Adresiniz Akdeniz Olsun

Deniz Kum ve Güneşin Eşsiz Buluşması

Tatil denilince ilk akla gelen bölge kuşkusuz Akdeniz'dir. Antalya, Alanya, Kemer, Kekova, Olimpos, Kalkan, Kaş, Side,Belek, Finike, Manavgat, Adrasan, Anamur Akdeniz Bölgesinin en gözde tatil yerlerindendir. Özellikle Antalya ve ilçeleri Türkiye'de turzmin merkezi durumundadır. Yıl içerisinde dünyanın her yerinden ziyaretçilerini ağırlamaktadır. 

Akdeniz

Antalya, ismini, Bergama kralı Attalos'un bana yeryüzünün cennetini bulun buyruğu sonucu kurulan Attaleia, yani bugunkü Antalya şehri kurulmuştur. Geçmişten günümüze kadar sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış olan Antalya tarihe de tanıklık etmiştir. Sıcak iklimi sayesinde sürekli farklı toplumların yerleşim yeri olmuştur. Özellikle 90'lı yılların sonlarına doğru hızla gelişim gösteren Antalya'da konaklama tesislerinin sayısı oldukça artmıştır. Gelişen turizm hareketleri ile birlikte hem Antalya hem de ilçelerinde büyük değişim olmuştur. 

sahil

Antalya, kent merkezinde denize girilebilen ender şehirlerdendir. Özellikle yaz aylarında nüfusu kat kat artan Antalya'ya bu yaz siz de tatile gitmelisiniz. Antalya merkezde bulunan Konyaaltı ve Lara plajlarında denizin keyfini yaşayabilirsiniz. Yine en çok tercih edilen Olimpos'ta bol oksijen ve plajlarındandan faydalanabilirsiniz. Olimpos'ya ahşap evlerde kalıp hem doğayla baş başa kalabilir hem de güneşin ve kumun keyfini yaşayabilirsiniz. Alanya, Kemer, Kaş, Manavgat Antalya'da en çok tercih edilen ilçelerdir. Buralarda bütçenize uygun binlerce otel bulabilirsiniz. 

kum

Antalya'ya gittiğinizde gün içerisinde plajda denizin keyfini sürerken, akşam serinliğinde tarihi güzellikleri de görme şansı bulabilirsiniz. Antalya geceleri de Antalya kadar canlı ve eğlencelidir. Antalya ve ilçelerinde hemen hemen yerde canlı müzik, konser ve animasyon gösterilerine rastlarsınız. Müziğin ritmine kendinizi kaptırıp dans edebilirsiniz.

kız kalesi

Tatiliniz sorunsuz bir şekilde geçirmek için kaldığınız otel de bir hayli önemlidir. Binlerce otel olan Antalya'da her bütçeye uygun tesis bulabilirsiniz. Beş yıldızlı otellerin yanı sıra dört yıldızlı, üç yıldızlı, tatil köyleri, butik oteller misafirlerine hizmet vermektedir. Sueno Hotels Deluxe Belek, Royal Dragon Hotel, Susesi Luxury Resort, Regnum, Royal Taj Mahal, Delphin Palace Hotel lüksü arayan kişilere önerebilirim.

akşam güneşi

Akdeniz Bölgesi tabiatın insanlara armağınıdır. Bu kadar güzelliği bir arada sunan Antalya Attalosun dediği gibi yeryüzünün cenneti durumundadır. Akdeniz bölgesinin herhangi bir yerinde tatil yaparak kendinizi ödüllendirin.

 

Etiketler
Online Rezervasyon