Bu Bayram Farklı Olsun

Bayram Tatili İçin Hala Vaktiniz Var

Yaz mevisminin sonu olan şu günlerde hala tatile çıkamayan birileri varsa bu yazım tam size göre. Kurban Bayramı tatilinin on güne çıkması tatile çıkamayanların yüzünü güldürdü. Ama bunun için elinizi çabuk tutmalısınız. Kurban Bayramı tatilinin uzaması ile birlikte yoğunluk bir hayli arttı. Tatilseverler bu fırsatı kaçırmak istemiyorlar. 


plaj

Tatil süresinin uzaması büyük bir hareketliliğe sebep olacak. Bu yüzden programınız şimdiden yapın. Bayramda büyüklerinizin gönlünü de alarak sizi mutlu edecek bir tatil programı ayarlayabilirsiniz. Bayramda otellerin yüzde yüz doluluğa ulaşacağı düşünülüyor. Bu sebeple mutlaka önceden yerinizi ayırtın. Aksi takdirde istediğiniz standartlarda bir otel bulmanız imkansız olacaktır. Önceden rezervasyon yaptırmadığınız takdirde tatil size zehir olabilir. Bazı kişiler yoldayken otel ayarlamaya çalışıyor ve bunun sonu da genel anlamda hüsranla sonuçlanıyor. Öncelikle ben rezervasyın yaptırmam nasıl olsa gittiğimde otel bulurum düşüncesi çok yanlıştır. Diyelim ki otel buldunuz, bu seferde otelin istediği ücreti ödemek zorundasınız. Sizinle kimse pazarlık yapmayacaktır. Uygun fiyatlı tatilin en önemli fırsatı erken rezervasyondur.  


macera

Tatil için ülkemizde birçok seçenek mevcut. Eğer deniz tatili yaptıysanız bayramda Abant, Kapadokya, Safranbolu ya da Doğu Karadeniz turlarını düşünebilirsiniz. Ama hala deniz tatili yapmadıysanız Ege ve Akdeniz kıyıları sizi bekliyor. Bimlerce otel arasında size uygun olanı seçerek güzel bir tatili gerçekleştirebilirsiniz. Bayramı bu sene evde değilde şenzlogda güneşlenerek geçirin derim. Bir yanda gelen misafirlere şeker ve tatlı ikram etmek yerine sahilde içeceğinizi yumdumlamak daha cazip.  


marmaris

Tatil bölgelerinde bulunan otellerin hepsi herşey dahil ya da ultra herşey dahil hizmet veren otellerdir. Size sadece tatilin tadını çıkarmak kalıyor. Ailecek güzel bir tatil geçirmek sizin de hakkınız. Seçeceğimiz otelde dikkat etmemiz gereken özellikler ailemizin yapısına göre değişebilir. Çocuklu bir aile iseniz mutlaka çocuklara olan aktiviteleri öğrenin. Çünkü tatil boyunca çocuklarınızın birşeylerle meşgul olması sizin de kendinize vakit ayırmanıza yardımcı olacaktır. Aksi takdirde tatiliniz pek hoş geçmeyebilir. Ama bir çift olarak gidiyorsanız bu kez çocuk kabul etmeyen sadece yetişkinlere özel otelleri tercih edebilirsiniz. Birçok alternatif arasından size en uygun tatili bulmak biraz araştırmadan sonra mümkün olabilir. Bu bayram sizin için farklı olsun.

Etiketler
Online Rezervasyon