Hayatınızda gezip ve görebileceğiniz en iyi balayı mekanları.

Bir defa yaşayacağınız balayı hayatınızı sınırlandırmayın.

Blog yazılarımı takip ediyorsanız, sizlere olabildiğince işinize yarar bilgiler yazmaya çalışıyorum. Referans olarak beni takip ettiğiniz sürece size Türkiye'de yapılacak birçok şeyi elimden geldiğince blog sayfama aktarmaya çalışıyorum. Bu gayretim hem kendim hem de sizler için kalıcı bir iz bırakma amacıdır. Ülkem insanları için fayda sağlayacağına inandığım için yazılarımı burada toplamam, hem kendime bir anı hem de geleceğe yönelik bir takım bilgiler aktarmamdır. Bugün yeni evli çiftler için Türkiye'de gidebileceğiniz bazı balayı otellerini sizlere tanıtmak istiyorum.

 

balayi_1

Akdeniz bölgesinden başlarsak, Limak grubuna ait zincir oteller siz balayı çiftleri için seçeceğiniz en iyi oteller arasındadır. Bunun dışında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Adam&Eve oteli ise tam anlamıyla sadece balayı çiftlerine yönelik ideal otellerdendir. Her türlü imkanı bulabileceğiniz bu oteller sizlere ileri dönemde geriye baktığınızda sizlere güzel anılar bırakacak oteller arasındadır. Yine Maxx Royal ve Cornelia De Luxe Resort üst segment bir tatil ve balayını yaşayabileceğiniz mükemmel tesisler arasındadır.

 

balayi_2

Eğer Akdeniz hem havası hem de denizi tatmin etmiyor, sıcaklık ve nem konusunda büyük korkularınız varsa Ege tarafı balayı için tercih edeceğiniz ideal bölgelerdendir. Havanın nemi ve sıcaklığı, Akdeniz kadar etkili olmaması bulunmaz bir alternatiftir. Burada sizlere tavsiye edebileceğim en güzel ve kaliteli balayı otelleri arasında; Voyage Bodrum, Hillside Beach Club, D Maris Bay, Club Belcekız Beach Hotel, Voyage Torba, Kefaluka Resort, Letonia Club Hotel bu bölgede gördüğüm en güzel manzaraya sahip balayı otelleri arasındadır.

 

balayi_3

Bölge olarak İstanbul civarında oturuyorsanız Marmara bölgesi seçeneği başka bir alternatif balayı otelleri noktalarındandır. Bu bölgede seçenek olarak hem şehir oteli, butik otel, 5 yıldızlı tesisler gibi birçok alternatif bulabilirsiniz. İstanbul'u daha iyi bildiğim için burada tavsiye edebileceğim bazı balayı otelleri; Green Park Resort Kartepe, Hilton ParkSa İstanbul, The Ritz-Carlton İstanbul, NG Sapanca, Hilton Bursa Convention Centre, Conrad, Wow Airport Hotel gidebileceğiniz en iyi oteller arasındadır.

balayi_4

Biraz daha iç kesimlere geldiğinizde İç Anadolu Bölgesi için Bolu ve Nevşehir en fazla balayı çiftlerinin tercih ettiği yerlerden biridir. Bolu'da Abant Gölü otelleri ve Nevşehir'de Ürgüp-Göreme balayı çiftlerinin her dönem tercih ettiği bölgeler arasındadır. Özellikle Abant göl çevresinde bulunan Taksim Abant Palace, Büyük Abant Oteli ve Taksim Köşk Otel tek tercih edilen otellerdendir. Nevşehir bölgesinde bulunan oteller daha çok butik tarzı olduğu için bölgenin gezilesi bir yer olmasından dolayı farklı bir seçenek olarak bulunmaktadır.

 

balayi_5

Balayı konseptini en güzel şekilde yaşayacağınız bu oteller erken rezervasyon döneminde uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz. Türkiye turizm bakımından mevsimiyle, tarihiyle, kültür ve medeniyetiyle bulabileceğiniz en güzel ülkelerden biridir. Çevre ve bilime biraz daha yatırım yaparak ve doğayı daha iyi şekilde kullanarak bu mirasları korumak bizim görevlerimizden biri olmalıdır. Dolayısıyla ileride bizden sonra gelecek nesillere, hem daha iyi bir yatırım hem de temiz bir Dünya bırakmanın huzuru ve mutluluğu içerisinde olmanın gururunu yaşayabilirsiniz.

balayi_6

Etiketler
Online Rezervasyon