Balayı Çiftlerine Özel Aşk Rotaları

Balayı tatili ile kendinizi ödüllendirin...

İnsan hayatının beklide en önemli anlardan başta geleni sevdiğiniz kişiyle evlendiğiniz gündür. Düğün telaşı, salon kiralama, davetiye, nikah şekeri derken unutulmaması gereken düğün sonrası balayı tatilidir. Birkaç ay öncesinden başlayan telaş ve yoğunluk sizin bir hayli yorulmanıza sebep olacaktır. Bu yüzden düğün telaşını ve yorgunluğunu geride bırakacak bir tatili önceden planlamalısınız.

 

jakuzi

Düğün sonrası tatil için yurtiçinde gidebileceğiniz yüzlerce hatta binlerce seçenek var. Genellikle yaz aylarında olan düğünler balayı tatili için, Akdeniz ve Ege kıyılarını işaret eder. Türkiye’nin güney ve batı kıyılarında o kadar çok otel var ki seçmek bazen sizi çok yoracaktır. Side, Kemer, Belek, Didim, Antalya, Bodrum seçeceğiniz en önemli destinasyonlardır. Hemen hemen birçok otelde balayı çiftlerine özel uygulamalar vardır. Oda süslemesi, meyve ve şarap ikramı, odanıza kahvaltı standart balayı uygulamaları arasındadır. Hatta bazı oteller havalimanından transferden tutun, balayı çiftlerine özel menüler bile sunmaktadır.

 

ahsap ev

Balayı tatili eşinizle düğün sonrası baş başa kalacağınız ilk anlar olması açısından önemlidir. Balayı tatilleri genellikle üç gece ile başlar ve bu süre eşlerin düğün sonrası izin sürelerine göre bir hafta hatta daha da fazla olmaktadır. Bazı oteller balayı çiftlerine özel indirimler yaparak bütçelerini fazla sarsmamaya özen gösteriyor. Uçak bileti ve transfer dahil paketler balayı çiftlerinin en çok rağbet gösterdiği seçenekler arasındadır.  

 

tasev

Düğün tarihiniz sonbahar ve kış aylarında ise iç kesimlerde doğayla iç içe yada tarihi yerleri keşfedebilirsiniz. Doğayla iç içe huzur dolu ve sakin bir tatil için Abant, Gölcük, Yedigöller sizin için en uygun tercih olacaktır. Özellikle ormanlık alanların çok fazla olduğu bu bölgede ahşap evlerin beş yıldızlı bir otelin odası gibi düzenlenmesi aynı konforu size yaşatacaktır. Hatta bölgede dubleks ahşap evleri kiralayıp sadece size özel anlar yaşayabilirsiniz. Bisiklet turları, binicilik, göl kenarında düzenlenen çeşitli aktiviteler ile tatilinizi daha da keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz. Kapadokya yine birçok balayı çiftinin tercih ettiği tarihi dokusuyla etki bırakan tatil noktasıdır. Taşlardan oyulmuş odalar ve yapay ışıklandırma ile farklı bir tatil tercih edebilirsiniz.

 

Etiketler