2017 Yılındaki Resmi ve Dini Bayramlar İçin Tatil Önerileri

Bayram Tatillerinizi Değerlendirin

Tatil günleri hepimizin sevdiği ve iple çektiği kendimize zaman ayırabildiğimiz özel günlerdir. Ülkemizde dini ve resmi bayramlar tatil için önemli fırsatlardır. İki tane dini ve dört tane resmi bayramlar olmak üzere altı adet bayram tatili yapabilmek mümkündür. Bayramların haftasonuna denk gelmesi de tatilimizi biraz daha uzun yapabilmemize imkan sağlamaktadır. Eğer 2016 yılında yeterince tatil yapamadıysanız 2017 yılı resmi ve dini bayramlar tatil planı yapmak için yeterince uygun.

tatil 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pazar gününe denk gelmektedir. Kış aylarından tamamen çıktığımız ve artık bahar mevsimini yarıladığımız nisan ayında Abant, Gölcük, Safranbolu, Kapadokya gibi tarihi doğal güzellikleri olan tatil beldelerini değerlendirebilirsiniz. Özellikle haftasonuna denk gelmesi ile kısa bir tatil planı yapabilirsiniz. 

Aile

19 Mayıs yine önemli resmi bayramlarımızdan bir tanesidir. Cuma gününe denk geliyor olması size 3 günlük tatil yapma olanağı sunmaktadır. Yine kısa mesafeli yerlere gidebilir ve kendinizi dinlendirebilirsiniz. Akdeniz ve ege kıyılarında mayıs ayı fiyatları oldukça uygundur. Buraları tercih edebilirsiniz. Özellikle Akdenizde denize rahatlıkla girebilirsiniz. 

Havuz

Ramazan Bayramı tatilciler için en önemli günlerdir. Bu sene Haziran 25 ve 27 günlerine denk gelen Ramazan Bayramı okulların de tatil olmasıyla yaz tatili için plan yapılabilecek günlerdir. Mesela arefe gününden başlayıp bir haftalık bir tatil yapabilirsiniz. Bayramda otellerde önemli aktiviteler olmaktadır. Bence bu sene bayrama özel programı olan bir otelde geçirebilirsiniz. Bayramda canlı müzik veya konser programı bir otele rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

otel

2017 yılında en uzun tatil Zafer Bayramı ile Kurban Bayramını birleştiren 30 Ağustos ve 4 Eylül arası olacak. Yaz tatili için en yugun zaman diyebileceğimiz bu günlerde yaz tatilinizi geçirebilirsiniz. Akdeniz ve ege kıyıları deniz tatili için sizleri bekliyor olacaktır. Tatili uygun yapabilmek için şu günlerde rezervasyon yaptırmanız sizin avantajınıza olacaktır. Erken rezervasyon yaptırısanız yüzde 40'a varan indirimlerden faydalanabilirsiniz. Son resmi tatil olan Cumhuriyet Bayramı'nda havalar biraz serinlemiş olacaktır. Bu sebeple termal tesisleri ve doğal güzellikleri içinde barındıran milli parkları ziyaret edebilirsiniz. Sonbaharın güzelliğini huzur dolu bir tatille birleştirebilirsiniz.

Etiketler
Online Rezervasyon